Ondernemerssucces staat of valt met de kwaliteit en snelheid van uw verbinding met de rest van de wereld. Met traditionele infrastructuren komt u nú een aardig eind. Een verbinding die sporadisch verbreekt of een haperend online werkoverleg is te overzien. Maar als dit regelmatig voorkomt nemen irritaties toe. Denk aan uw bedrijfsnetwerk, CRM-programma’s of andere online applicaties die steeds trager werken en op lange termijn voor steeds grotere problemen zorgen. Met een snelle en stabiele zakelijke glasvezelverbinding behoort dit tot het verleden.

Meerwaarde voor het bedrijfsleven

Regio-Glasvezel richt zich op de behoefte van het MKB en het leveren van zakelijke glasvezelnetwerken op bedrijventerreinen. Het is vaak haalbaar om in betrekkelijk korte tijd met een relatief klein aantal geïnteresseerde bedrijven – al dan niet gevestigd op een bedrijventerrein – een betaalbaar glasvezelnetwerk aan te leggen. Een glasvezelnetwerk is een must voor zowel bedrijven als gemeenten en van groot belang voor de lokale economie en het vestigingsklimaat. Breedbandinternet zorgt voor een onmisbaar aan- of verkoopargument bij interesse in een
bedrijfslocatie.

Glasvezel biedt oneindige mogelijkheden

De toekomst verlangt dat u, uw medewerkers en uw klanten nóg makkelijker, vaker, flexibeler, betrouwbaarder en sneller online kunnen werken en zakendoen. Zakelijk glasvezel maakt dit mogelijk. Glasvezel is toekomstbestendig, schaalbaar en de ideale basis voor streaming, VoIP, Backup online en werken op afstand. U hoeft zich niet meer druk te maken over uitbreiding en stabiliteit van uw bedrijfsnetwerk of (een switch naar) digitale telefonie. In een paar seconden verstuurt en ontvangt u met gemak bestanden met grote bijlagen. Dankzij online applicaties maakt u, uw werkprocessen inzichtelijk en is zelfs een 24/7 camerabewaking mogelijk. En niet onbelangrijk, de communicatie met en tussen collega’s en klanten verloopt veel effectiever. De toepassingen dankzij een glasvezelnetwerk zijn eindeloos.